Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Διυλιστήριο πετρελαίου - σκάφος στη Νιγηρία
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
Επαφή τώρα

Διυλιστήριο πετρελαίου - σκάφος στη Νιγηρία

2020-08-07

Latest company news about Διυλιστήριο πετρελαίου - σκάφος στη Νιγηρία

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Διυλιστήριο πετρελαίου - σκάφος στη Νιγηρία  0

Το πετρέλαιο καθαρίζει τη μηχανή

 

Η μηχανή καθαρισμού φοινικέλαιου παραγωγής πετρελαίου αραχίδων εξοπλισμού εγκαταστάσεων καθαρισμού λαδιού μαγειρέματος καθαρίζεται συνήθως στο αργό πετρέλαιο, η παρουσία ακαθαρσιών στο πετρέλαιο, όχι μόνο έχετε επιπτώσεις στην αξία του πετρελαίου και της ασφαλούς αποθήκευσης, αλλά και δύσκολος στην βαθύς-επεξεργασία, αλλά τον καθαρισμό, δεν αφαιρούνται όλες οι ακαθαρσίες στο πετρέλαιο όπως το gossypol, η πρωτεΐνη, τα φωσφολιπίδια, η βλέννα, το νερό, κ.λπ., και οι ευεργετικές ακαθαρσίες, όπως tocopherol, στερόλες και ούτω καθεξής, πρέπει να διατηρηθούν προκειμένου να αποφευχθεί η απώλεια ακαθαρσιών στα τρόφιμα, την αποθήκευση, τη βιομηχανική παραγωγή και άλλη επιβλαβής.

Επομένως, σύμφωνα με τις διαφορετικές απαιτήσεις και τις χρήσεις, θα είναι ανεπιθύμητος και οι επιβλαβείς ακαθαρσίες από το λίπος για να είναι έξω σύμφωνες με ορισμένα πρότυπα του διυλισμένου πετρελαίου, είναι ο σκοπός του καθαρισμού πετρελαίου.

 

Μηχανήματα Lewin Henan

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το hnlewin@hotmail.com

WhatsApp: +86 13526696760

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Βιομηχανική μηχανή Τύπου πετρελαίου Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2019-2024 industrialoilpressmachine.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.