Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι >

Henan Lewin Industrial Development Co., Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Henan Lewin Industrial Development Co., Ltd
Henan Lewin Industrial Development Co., Ltd
Λεπτομέρειες επιχείρησης

Κύρια αγορά:

Βόρεια Αμερική , Νότια Αμερική , Δυτική Ευρώπη , Ανατολική Ευρώπη , Ανατολική Ασία , Νοτιοανατολική Ασία , Μέση Ανατολή , Αφρική

Επιχειρησιακός τύπος:

Κατασκευαστής , Εξαγωγέας , Εταιρεία Εμπορίας

Εμπορικά σήματα:

LeWin

Αριθ. των υπαλλήλων::

100~120

Ετήσια πωλήσεις::

18000000-20000000

Έτος που καθιερώνεται::

1998

PC εξαγωγής::

70% - 80%

Εισαγωγή

Από το 1998, η Co. βιομηχανικής ανάπτυξης Henan Lewin, ΕΠΕ βρέθηκε επίσημα εγγραμμένη κάτω από το ληξιαρχείο επιχειρήσεων Henan. Είναι εταιρία που έχει τη δυνατότητα για την κατασκευή, την έρευνα & την ανάπτυξη, την πώληση και την εξαγωγή. Τα κύρια προϊόντα μας είναι υδραυλική μηχανή Τύπου πετρελαίου, σπειροειδής μηχανή Τύπου πετρελαίου, ο βοηθητικός εξοπλισμός για τη μηχανή Τύπου πετρελαίου και άλλες μηχανές.

Η μηχανή μας έχει εξαγάγει στην Αμερική, την Ευρώπη, την Αφρική και την Ασία, αποκτημένη πολύ καλή φήμη και ανατροφοδοτεί από τους πελάτες.

Κίνα Henan Lewin Industrial Development Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κίνα Henan Lewin Industrial Development Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

Υπηρεσία

Μπορούμε να προσφέρουμε και να κανονίσουμε για να επισκεφτούμε το εργοστάσιό μας, να αφήσει τον πελάτη ξέρει ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής των μηχανών. Έχουμε τις μηχανές δειγμάτων στο εργαστήριό μας, μπορούμε να προσφέρουμε την εξεταστική υπηρεσία για να παρουσιάσουμε όλη διαδικασία λειτουργίας.

 

Πριν από τη διαταγή, ο επαγγελματικός μηχανικός μας μπορεί να προσφέρει την καλύτερη λύση σύμφωνα με το αίτημα πελατών, συστήνει τη σωστή μηχανή θεωρώντας σε 20 έτη εμπειρίας μας στην πετρελαιοφόρο περιοχή.

 

Έχουμε την κατασκευή ένα μακρύ σκάφος επιχειρησιακής σχέσης με τους ποιοτικούς ναυτικούς πράκτορες στον κύριο λιμένα της Κίνας, προσφέρουμε τη γρηγορότερη και ασφαλή αποστολή για όλο τον πελάτη. Βοηθήστε τον πελάτη να πάρει το κέρδος από τη μηχανή μας το συντομότερο δυνατό.

 

Η τεχνική υποστήριξη προσφοράς ομάδων υπηρεσιών, η τηλεοπτικά υποστήριξη και το υπηρεσία online ωρών 7x24 μας, επίσης ο μηχανικός μας μπορούν να πάνε να εγκαταστήσουν στο εξωτερικό και η κατάρτιση, να αφήσουν τον πελάτη δεν έχει καμία οποιαδήποτε ανησυχία μετά από τη διαταγή. 

 

 

 

Ιστορία

Από το 1998, η Co. βιομηχανικής ανάπτυξης Henan Lewin, ΕΠΕ βρέθηκε επίσημα εγγραμμένη κάτω από το ληξιαρχείο επιχειρήσεων Henan. Είναι εταιρία που έχει τη δυνατότητα για την κατασκευή, την έρευνα & την ανάπτυξη, την πώληση και την εξαγωγή. Τα κύρια προϊόντα μας είναι υδραυλική μηχανή Τύπου πετρελαίου, σπειροειδής μηχανή Τύπου πετρελαίου, ο βοηθητικός εξοπλισμός για τη μηχανή Τύπου πετρελαίου και άλλες μηχανές.


Το Lewin έχει αφιερωθεί στην έρευνα και την κατασκευή του σιταριού και οι μηχανές πετρελαίου για περίπου 20 έτη, που υποστηρίζονται από τα ιδρύματα επιστημονικής έρευνας και τα πανεπιστήμια, υιοθετούν τη προηγμένη τεχνολογία στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, χτίζουν ολόκληρη μια γραμμή παραγωγής για τη μηχανή Τύπου πετρελαίου. Και έχει τα ανεξάρτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, το προϊόν απονεμήθηκε τη «εθνική ποιότητα των προϊόντων προώθησης γεωργικών μηχανημάτων και το γνωστό εμπορικό σήμα προστασίας ασφάλειας», «βραβείο επαρχιών Henan για το ειδικό βραβείο προώθησης γεωργικών μηχανημάτων», προϊόντα αξιολόγησης προώθησης γεωργικών μηχανημάτων Υπουργείου γεωργίας, επιχειρήσεις πέρασε τη «πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων ISO9001». Η τέλεια ποιότητα των προϊόντων και καλύτερα μετά από την υπηρεσία πώλησης σύστημα κάνει τις μηχανές μας να πάρουν την πολύ καλή φήμη σε όλο τον κόσμο.


Τα ποιοτικά προϊόντα, καλύτερη υπηρεσία καλωσορίζουν τον πελάτη σε όλο τον κόσμο.

Η ομάδα μας

Το εργοστάσιό μας που υποστηρίζεται από τα ιδρύματα και τα πανεπιστήμια επιστημονικής έρευνας, υιοθετεί τη προηγμένη τεχνολογία στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, χτίζει ένα άριστο deparment Ε&Α. Αυτή η ομάδα κάνει τον εξοπλισμό μας κρατώντας βελτιστοποιημένο.

 

Η ομάδα 5 Prodcution θέτει το μεγαλύτερο τόρνο, 4 CNC σύνολα εξοπλισμού, 5 σύνολα μηχανών συγκόλλησης, 2 σύνολα που χρωματίζουν το σύστημα και άλλο εξοπλισμό, περισσότεροι 100 εξειδικευμένοι εργάτες, 3 workingshops φιαγμένα από deparment παραγωγής μας. Όλοι πιό όλα τα κύρια μέρη της μηχανής που γίνεται από μας, προσφέρουν τα μεγάλα μέρη για ολόκληρη τη μηχανή. 

 

Αφότου περισσότερο από 20 έτη ανατροφοδοτεί η εμπειρία κατασκευής και πώλησης και σχετικά με στην αγορά, χτίζουμε ένα πολύ ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου. Κάθε μηχανή πρέπει να περάσει την ακριβή δοκιμή πριν από την παράδοση, να σιγουρευτεί λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα.

 

Υψηλός μας - η ομάδα ποιοτικής μεταπώλησης προσφέρει το υπηρεσία online ωρών 7x24, καλά τα ειδικευμένα wokers κάνουν την εργασία γρηγορότερη και καλύτερη. Είναι έτοιμοι να σας συντηρήσουν ανά πάσα στιγμή. Έχουμε επίσης το επάγγελμα η ομάδα που μηχανικών μηχανικών μπορεί να προσφέρει την καλύτερη λύση θεωρώντας στο διαφορετικό αίτημα, επίσης δεχόμαστε να πάμε στο εξωτερικό για την εγκατάσταση και την κατάρτιση. 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Βιομηχανική μηχανή Τύπου πετρελαίου Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2019-2024 industrialoilpressmachine.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.