Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Waley Pan

Τηλεφωνικό νούμερο : 15617821227

WhatsApp : +8613526696760

Free call

10L εξαιρετικά κρίσιμος εξοπλισμός εξαγωγής εγκαταστάσεων εξοπλισμού εξαγωγής του CO2

Ποσότητα παραγγελίας min : 1 Τιμή : negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες : Τυποποιημένη ξύλινη περίπτωση Χρόνος παράδοσης : 50 ημέρες μετά από το payament
Όροι πληρωμής : T/T, L/C, Western Union, MoneyGram, D/P, D/A Δυνατότητα προσφοράς : 10 σύνολο το μήνα
Τόπος καταγωγής: Henan Μάρκα: Lewin
Πιστοποίηση: ISO CE Αριθμό μοντέλου: Lho-50-10

Λεπτομερής ενημέρωση

Neme του εξοπλισμού εξαγωγής του CO2: Εξαιρετικά κρίσιμος εξοπλισμός εξαγωγής ουσιαστικού πετρελαίου μηχανών εξαγωγής Ικανότητα του εξοπλισμού εξαγωγής του CO2: 5L+5L
Τάση του εξοπλισμού εξαγωγής του CO2: 220V/380V/Customized Δύναμη του εξοπλισμού εξαγωγής του CO2: 18kw
Εφαρμογή του εξοπλισμού εξαγωγής του CO2: Αυξήθηκε απόσπασμα ουσιαστικού πετρελαίου πίεση εργασίας του εξοπλισμού εξαγωγής του CO2: 50MPa
Dimesion του εξοπλισμού εξαγωγής του CO2: 2800*2500*2000mm Χρήση του εξοπλισμού εξαγωγής του CO2: διαφορετικό ουσιαστικό πετρέλαιο αποσπασμάτων
Λέξη κλειδί: εξοπλισμός εξαγωγής ουσιαστικού πετρελαίου Materila του εξοπλισμού εξαγωγής του CO2: 304 ανοξείδωτο
Υψηλό φως:

10L εξοπλισμός εξαγωγής του CO2

,

Εξαιρετικά κρίσιμος εξοπλισμός εξαγωγής του CO2

,

10L εξοπλισμός εξαγωγής εγκαταστάσεων

Περιγραφή προϊόντων

10L εξαιρετικά κρίσιμος εξοπλισμός εξαγωγής εγκαταστάσεων εξοπλισμού εξαγωγής του CO2

10L εξαιρετικά κρίσιμος εξοπλισμός εξαγωγής εγκαταστάσεων εξοπλισμού εξαγωγής του CO2 0

η ανωτέρω εικόνα σας παρουσιάζει εξοπλισμό 5L+5L

 

Οδηγία λεπτομέρειας του εξοπλισμού εξαγωγής ουσιαστικού πετρελαίου

1. Η εξαιρετικά κρίσιμη τεχνολογία εξαγωγής είναι μια πράσινη τεχνολογία χωρισμού που προκύπτει στον κόσμο. Το τόσο εξαιρετικά κρίσιμο ρευστό αναφέρεται σε ένα ρευστό το του οποίου θερμοδυναμικό κράτος είναι επάνω από το κρίσιμο σημείο (PC, TC).

2. Το κρίσιμο σημείο είναι το σημείο όπου η υγροποιημένου αερίου διεπαφή εξαφανίζεται ακριβώς. Το εξαιρετικά κρίσιμο ρευστό έχει τις φυσικές και χημικές ιδιότητες, και η πυκνότητά της είναι στενή σε αυτή του υγρού. Είναι στενό για να δηλητηριάσει με αέρια, αλλά έχει τα χαρακτηριστικά του μεγάλου συντελεστή διάχυσης, το χαμηλό ιξώδες και τη διηλεκτρική σταθερά. Έχει την καλύτερη επίδραση χωρισμού και είναι ένας άριστος διαλύτης.

 

Ι. απαριθμήστε instractuon των κύριων μερών μηχανών εξαγωγής ουσιαστικού πετρελαίου:

 

 

1. Αυτή η μηχανή εξαγωγής του CO2 αποτελείται κυρίως από την κατσαρόλα χωρισμού, τη λεπτή στήλη απόσταξης, την κατσαρόλα εξαγωγής, την υψηλή αντλία του CO2, entrainer την αντλία, το σύστημα ψύξης, το σύστημα ανταλλαγής θερμότητας, το καθαρίζοντας σύστημα, σταθεροποιώντας σύστημα πίεσης της κατσαρόλας εξαγωγής, τη δεξαμενή του CO2, το μετρητή ροής, το σύστημα κ.λπ. ελέγχου θερμοκρασίας και πίεσης (προστασία).

 

2. Κατσαρόλα Exraction: 0.5L, 1L, 2L, 5L/50Mpa, 10L, 24L/40Mpa, 50-200L/32Mpa. Και για το στερεό και για το υγρό, θέρμανση κυκλοφορίας με τον υδροθάλαμο, θερμοκρασία ελέγξιμη.

    

Κατσαρόλα χωρισμού: 0.3-10L/30Mpa, 50-100L/16-22Mpa, που εξοπλίζεται με τη θέρμανση κυκλοφορίας υδροθαλάμων και τη διευθετήσιμη θερμοκρασία.

 

3. Ανταλλαγή θερμότητας και σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας: Η διπλός-οθόνη ψηφιακής επίδειξης χρησιμοποιείται για να ελέγξει το remperature του νερού - το λουτρό και για να μετρήσει τη θερμοκρασία του ρευστού του CO2 με την ακρίβεια του ελέγχου θερμοκρασίας σε ±1℃. το σύστημα ελέγχου ανταλλαγής και θερμοκρασίας θερμότητας είναι εξοπλισμένο για την κατσαρόλα εξαγωγής, την κατσαρόλα χωρισμού και τη λεπτή στήλη απόσταξης για να ελέγξει αντίστοιχα το remperature της κυκλοφορίας νερού στο βαθμό -85 και τη θερμοκρασία της κυκλοφορίας πετρελαίου στο βαθμό -150.

 

4. Λεπτή στήλη απόσταξης: Σύμφωνα με τις τεχνικές απαιτήσεις, 4 τμήματα, 6 τμήματα, και 8 τμήματα μπορούν να παρασχεθούν για τον έλεγχο θερμοκρασίας. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν τις αντίστοιχα γαρνιτούρες και τα φορτία σύμφωνα με τις τεχνικές απαιτήσεις.

 

 

ΙΙ. κύρια τεχνική παράμετρος του εξοπλισμού εξαγωγής εγκαταστάσεων:

 

 

Τύπος Δύναμη (KW) Πίεση σχεδίου (MPA) Θερμοκρασία (°c) Περιοχή πατωμάτων (μ ²) Ύψος (μ)
0.5L 5 50 Εγχώρια θερμοκρασία ˜ 85°c 1.5 1.8
1L 8 2 1.8
5L 16 4 1.8
10L 25 8 2
20L 40 40 10 4
24L 40 10 4
24L*2 45 12 4
24L*4 60 15 4
Περιγραφή

1. Όλοι οι τύποι έχουν δύο διαχωριστές

2. Όλα τα μέρη της συσκευής κατασκευάζονται με το ανοξείδωτο 304

3. Γρήγορος-ανοικτή δομή του εξολκέα: Την κάλυψη εξολκέων μπορεί να ανοίξουν μόλις δίνεται έξω το αέριο, το σφραγίζοντας υλικό μην πρημένος και μπορεί να είναι χρησιμοποιημένο ανακυκλώσιμο. Όποιος κερδίζει χρόνο και ενισχύει την αναλογία χρησιμοποίησης της συσκευής.

Τύπος Πίεση σχεδίου (MPA) Θερμοκρασία σχεδίου (°c) Ροή σχεδίου (λ/ω) Περιοχή πατωμάτων (μ ²) Ύψος (μ)
50L*3 35-55 60-90 600 ≤80 ≤6
100L*3 1000 ≤130 ≤7
200L*3 1500 ≤200 ≤9
300L*3 2500 ≤250 ≤9
Περιγραφή Όλοι οι τύποι είναι 3 εξαγωγές και 2 που το χωριστό σύστημα, δεν περιέχει την αντίρροπη εξαγωγή και τον πύργο εξαγωγής, όλο το αγορασμένο μέρος είναι διάσημο σπίτι εμπορικών σημάτων και στο εξωτερικό, τα δοχεία πίεσης που έρχονται σε επαφή με με το CO2 συσκευάζουν επάνω τη δομή, το υλικό εσωτερικού είναι ανοξείδωτο 304, αυτόματο και χειρωνακτικό διπλό σύστημα ελέγχου PLC, με το ουρά-αέριο ανακτεί το σύστημα και το σύστημα ηλεκτρο-θέρμανσης.
Περισσότερο από 400L*3 μπορεί να προσαρμοστεί

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του εξοπλισμού εξαγωγής εγκαταστάσεων:

1. Η εξαιρετικά κρίσιμη εξαγωγή μπορεί να εξαχθεί κοντά στη θερμοκρασία δωματίου (35-40°C) και κάτω από το φάκελο του αερίου του CO2, ο οποίος αποτρέπει αποτελεσματικά την οξείδωση και το διασκεδασμό των heat-sensitive ουσιών. Επομένως, τα αποτελεσματικά συστατικά του αποσπάσματος κρατιούνται στο απόσπασμα, και τις ουσίες με το υψηλό σημείο βρασμού, χαμηλή αστάθεια, και η εύκολη πυρόλυση μπορεί να εξαχθεί σε μια θερμοκρασία μακριά κάτω από το σημείο βρασμού της

 

2. Η χρήση της εξαιρετικά κρίσιμης εξαγωγής είναι μια καθαρή μέθοδος εξαγωγής. Δεδομένου ότι ολόκληρη η διαδικασία δεν χρησιμοποιεί τους οργανικούς διαλύτες, δεν υπάρχει κανένας υπόλοιπος διαλύτης στο απόσπασμα, αποτρέποντας κατά συνέπεια την ύπαρξη των επιβλαβών ουσιών στο ανθρώπινο σώμα και της ρύπανσης στο περιβάλλον κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εξαγωγής, που εξασφαλίζει καθαρή φυσικότητα 100% %

 

3. Η εξαγωγή και ο χωρισμός συνδυάζονται σε ένας. Όταν ένα ρευστό που διαποτίζεται με το διαλυμένο CO2 εισάγει το διαχωριστή, το CO2 και το απόσπασμα γίνονται γρήγορα διφασικά (υγροποιημένου αερίου χωρισμός) οφειλόμενα στις αλλαγές απώλειας και θερμοκρασίας πίεσης, και είναι αμέσως χωρισμένα. Όχι μόνο είναι η αποδοτικότητα εξαγωγής υψηλή, αλλά καταναλώνει επίσης τη λιγότερη ενέργεια, η οποία βελτιώνει την αποδοτικότητα παραγωγής και μειώνει τις δαπάνες.

 

4. Το CO2 είναι ένα ανενεργό αέριο, καμία χημική αντίδραση δεν εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εξαγωγής, και είναι ένα άφλεκτο αέριο, odorless, odorless, μη τοξικό, και πολύ ασφαλές

 

 

ΙΙΙ. εικόνες λεπτομέρειας του εξοπλισμού εξαγωγής εγκαταστάσεων:

 

Ο εξοπλισμός χρησιμοποιείται ευρέως στους τομείς της βιολογίας, του φαρμακείου, των τροφίμων, των προϊόντων υγειονομικής περίθαλψης, των γεύσεων και των fragrances.

Αυτός ο εξοπλισμός χρησιμοποιείται για να εξαγάγει τα διάφορα ουσιαστικά πετρέλαια, όπως το ροδαλό ουσιαστικό πετρέλαιο, το peony πετρέλαιο σπόρου λουλουδιών, το πετρέλαιο πιπεροριζών, το πετρέλαιο σπόρου σταφυλιών και άλλα πετρέλαια CBD. Η παραγωγή πετρελαίου μπορεί να φθάσει σε 99%. Είναι καθαρό πετρέλαιο:

 

10L εξαιρετικά κρίσιμος εξοπλισμός εξαγωγής εγκαταστάσεων εξοπλισμού εξαγωγής του CO2 1

 

10L εξαιρετικά κρίσιμος εξοπλισμός εξαγωγής εγκαταστάσεων εξοπλισμού εξαγωγής του CO2 2

Αυτό είναι υψηλή αντλία του εξοπλισμού εξαγωγής εγκαταστάσεων10L εξαιρετικά κρίσιμος εξοπλισμός εξαγωγής εγκαταστάσεων εξοπλισμού εξαγωγής του CO2 3

Η ανωτέρω εικόνα είναι παρουσιάζει κατσαρόλες της μηχανής του εξοπλισμού εξαγωγής εγκαταστάσεων

10L εξαιρετικά κρίσιμος εξοπλισμός εξαγωγής εγκαταστάσεων εξοπλισμού εξαγωγής του CO2 4

Η ανωτέρω εικόνα είναι παρουσιάζει το σύστημα ελέγχου και τα διαμετρήματα του εξοπλισμού εξαγωγής εγκαταστάσεων

10L εξαιρετικά κρίσιμος εξοπλισμός εξαγωγής εγκαταστάσεων εξοπλισμού εξαγωγής του CO2 5

Η ανωτέρω εικόνα είναι παρουσιάζει επίδειξη μερών λεπτομέρειας του εξοπλισμού εξαγωγής εγκαταστάσεων

 

IV. συσκευασία και ναυτιλία

1. Τα τυποποιημένα ξύλινα κιβώτια εξαγωγής χρησιμοποιούνται για να συσκευάσουν τη μηχανή για να προστατεύσουν τη μηχανή κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

2. Οι υψηλής ποιότητας στέλνοντας επιχειρήσεις αντιπροσωπειών σε σημαντικούς λιμένες στην Κίνα, μπορούν να κανονίσουν να στείλουν τα αγαθά γρήγορα, ασφαλής με τη comptitive τιμή

10L εξαιρετικά κρίσιμος εξοπλισμός εξαγωγής εγκαταστάσεων εξοπλισμού εξαγωγής του CO2 6

 

Η ανωτέρω εικόνα είναι παρουσιάζει φόρτωση στο εμπορευματοκιβώτιο της μηχανής εξαγωγής ουσιαστικού πετρελαίου

 

V. Η υπηρεσία μας

 

10L εξαιρετικά κρίσιμος εξοπλισμός εξαγωγής εγκαταστάσεων εξοπλισμού εξαγωγής του CO2 7

Δεχόμαστε ότι εξατομικεύσιμος για το διαφορετικό πελάτη απαιτεί.

Το εργοστάσιό μας είναι αρμόδιο για τις αποτυχίες που προκαλούνται από η ίδια τη μηχανή και τους ποιοτικούς λόγους. Είστε αρμόδιοι για οποιαδήποτε άλλαδήποτε εμπόδια που προκαλούνται από τα λειτουργικά λάθη, ανθρώπινα προβλήματα, η εγγύηση κ.λπ. Mchine είναι 12 μήνας.

 

VI. Περίπου εμείς

 

10L εξαιρετικά κρίσιμος εξοπλισμός εξαγωγής εγκαταστάσεων εξοπλισμού εξαγωγής του CO2 8

10L εξαιρετικά κρίσιμος εξοπλισμός εξαγωγής εγκαταστάσεων εξοπλισμού εξαγωγής του CO2 9

10L εξαιρετικά κρίσιμος εξοπλισμός εξαγωγής εγκαταστάσεων εξοπλισμού εξαγωγής του CO2 10

Είμαστε επαγγελματικός προμηθευτής μηχανημάτων στην Κίνα. Μπορούμε να σας προσφέρουμε τις διαφορετικές λύσεις ανάλογα με το σχέδιό σας για να σας βοηθήσουμε να λάβετε τη σωστή απόφαση. Η ιδέα σας είναι η δράση μας. Η ποιότητα της μηχανής είναι η ζωή μας, έτσι εστιάζουμε στις λεπτομέρειες της μηχανής για να παρέχουμε την υψηλότερη ποιοτική μηχανή τους σε όλους πελάτες μας.

 

Εάν έχετε στη μηχανή μας και την υπηρεσία μας, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με:

Tel&Wechat&Whatsapp: +86 15638538062

Ε το mail:lewinnicole@hn-lewin.com

 

 

Μπορεί να είσαι σε αυτά
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

leehosale@hnleeho.com.cn
+8613526696760
15617940219
hnleeho