Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Waley Pan

Τηλεφωνικό νούμερο : 15617821227

WhatsApp : +8613526696760

Free call

Εξαιρετικά κρίσιμος αυξήθηκε εξοπλισμός εξαγωγής διοξειδίου του άνθρακα συσκευών εξαγωγής ουσιαστικού πετρελαίου

Ποσότητα παραγγελίας min : 1 Τιμή : negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες : Τυποποιημένη ξύλινη περίπτωση Χρόνος παράδοσης : 50 ημέρες μετά από το payament
Όροι πληρωμής : T/T, L/C, Western Union, MoneyGram, D/P, D/A Δυνατότητα προσφοράς : 10 σύνολο το μήνα
Τόπος καταγωγής: Henan Μάρκα: Lewin
Πιστοποίηση: ISO CE Αριθμό μοντέλου: Lho-50-10

Λεπτομερής ενημέρωση

Υλικό του ροδαλού αποσπάσματος ουσιαστικού πετρελαίου: Ανοξείδωτο 304 Ικανότητα του ροδαλού αποσπάσματος ουσιαστικού πετρελαίου: 5L+5L
Τάση του ροδαλού αποσπάσματος ουσιαστικού πετρελαίου: 220V/380V/Customized Δύναμη του ροδαλού αποσπάσματος ουσιαστικού πετρελαίου: 18kw
Εφαρμογή του ροδαλού αποσπάσματος ουσιαστικού πετρελαίου: Αυξήθηκε απόσπασμα ουσιαστικού πετρελαίου πίεση εργασίας του ροδαλού αποσπάσματος ουσιαστικού πετρελαίου: 50MPa
Dimesion του ροδαλού αποσπάσματος ουσιαστικού πετρελαίου: 2800*2500*2000mm Χρήση του ροδαλού αποσπάσματος ουσιαστικού πετρελαίου: διαφορετικό ουσιαστικό πετρέλαιο αποσπασμάτων
Λέξη κλειδί: Εξαιρετικά κρίσιμος εξοπλισμός εξαγωγής διοξειδίου του άνθρακα Εξοπλισμός: Δροσίζοντας αντλία
Υψηλό φως:

Εξαιρετικά κρίσιμη συσκευή εξαγωγής ουσιαστικού πετρελαίου

,

Αυξήθηκε συσκευή εξαγωγής ουσιαστικού πετρελαίου

,

Αυξήθηκε εξοπλισμός εξαγωγής διοξειδίου του άνθρακα

Περιγραφή προϊόντων

Ο εξαιρετικά κρίσιμος εξοπλισμός εξαγωγής διοξειδίου του άνθρακα αυξήθηκε απόσπασμα ουσιαστικού πετρελαίουΕξαιρετικά κρίσιμος αυξήθηκε εξοπλισμός εξαγωγής διοξειδίου του άνθρακα συσκευών εξαγωγής ουσιαστικού πετρελαίου 0

η ανωτέρω εικόνα σας παρουσιάζει εξοπλισμό 5L+5L

 

Οδηγία λεπτομέρειας της υγρής εξαιρετικά κρίσιμης συσκευής εξαγωγής του CO2

Η εξαιρετικά κρίσιμη τεχνολογία εξαγωγής είναι μια πράσινη τεχνολογία χωρισμού που προκύπτει στον κόσμο. Το τόσο εξαιρετικά κρίσιμο ρευστό αναφέρεται σε ένα ρευστό το του οποίου θερμοδυναμικό κράτος είναι επάνω από το κρίσιμο σημείο (PC, TC). Το κρίσιμο σημείο είναι το σημείο όπου η υγροποιημένου αερίου διεπαφή εξαφανίζεται ακριβώς. Το εξαιρετικά κρίσιμο ρευστό έχει τις φυσικές και χημικές ιδιότητες, και η πυκνότητά της είναι στενή σε αυτή του υγρού. Είναι στενό για να δηλητηριάσει με αέρια, αλλά έχει τα χαρακτηριστικά του μεγάλου συντελεστή διάχυσης, το χαμηλό ιξώδες και τη διηλεκτρική σταθερά. Έχει την καλύτερη επίδραση χωρισμού και είναι ένας άριστος διαλύτης.

 

Η εξαιρετικά κρίσιμη εξαγωγή αναφέρεται στην επαφή μεταξύ του διαλύτη στη δεξαμενή εξαγωγής και του αποσπάσματος σε μια κατάλληλη θερμοκρασία κάτω από την υψηλή πίεση, και η διαλυτή ουσία διασκορπίζει στο διαλύτη, και έπειτα τους λειτουργούντες όρους αλλάζω στο διαχωριστή για να χωρίσουν τις διαλυμένες ουσίες.

 

Ι. απαριθμήστε instractuon των κύριων μερών μηχανών εξαγωγής πετρελαίου του CO2:

 

 

1. Αυτή η μηχανή εξαγωγής του CO2 αποτελείται κυρίως από την κατσαρόλα χωρισμού, τη λεπτή στήλη απόσταξης, την κατσαρόλα εξαγωγής, την υψηλή αντλία του CO2, entrainer την αντλία, το σύστημα ψύξης, το σύστημα ανταλλαγής θερμότητας, το καθαρίζοντας σύστημα, σταθεροποιώντας σύστημα πίεσης της κατσαρόλας εξαγωγής, τη δεξαμενή του CO2, το μετρητή ροής, το σύστημα κ.λπ. ελέγχου θερμοκρασίας και πίεσης (προστασία).

 

2. Κατσαρόλα Exraction: 0.5L, 1L, 2L, 5L/50Mpa, 10L, 24L/40Mpa, 50-200L/32Mpa. Και για το στερεό και για το υγρό, θέρμανση κυκλοφορίας με τον υδροθάλαμο, θερμοκρασία ελέγξιμη.

    

Κατσαρόλα χωρισμού: 0.3-10L/30Mpa, 50-100L/16-22Mpa, που εξοπλίζεται με τη θέρμανση κυκλοφορίας υδροθαλάμων και τη διευθετήσιμη θερμοκρασία.

 

3. Ανταλλαγή θερμότητας και σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας: Η διπλός-οθόνη ψηφιακής επίδειξης χρησιμοποιείται για να ελέγξει το remperature του νερού - το λουτρό και για να μετρήσει τη θερμοκρασία του ρευστού του CO2 με την ακρίβεια του ελέγχου θερμοκρασίας σε ±1℃. το σύστημα ελέγχου ανταλλαγής και θερμοκρασίας θερμότητας είναι εξοπλισμένο για την κατσαρόλα εξαγωγής, την κατσαρόλα χωρισμού και τη λεπτή στήλη απόσταξης για να ελέγξει αντίστοιχα το remperature της κυκλοφορίας νερού στο βαθμό -85 και τη θερμοκρασία της κυκλοφορίας πετρελαίου στο βαθμό -150.

 

4. Λεπτή στήλη απόσταξης: Σύμφωνα με τις τεχνικές απαιτήσεις, 4 τμήματα, 6 τμήματα, και 8 τμήματα μπορούν να παρασχεθούν για τον έλεγχο θερμοκρασίας. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν τις αντίστοιχα γαρνιτούρες και τα φορτία σύμφωνα με τις τεχνικές απαιτήσεις.

 

5: Υψηλή αντλία: διπλός-δύτης 20L/40Mpa.h, διαμόρφωση συχνότητας διπλός-δυτών 50L/50Mpa.h. συχνότητα-διαμόρφωση τρεις-δυτών 400L/40Mpa.h, το κεφάλι αντλιών με το σύστημα ψύξης.

 

6. Σύστημα ψύξης: εξοπλισμένος με τον ημι-σφραγισμένο ή πλήρης-σφραγισμένο συμπιεστή καλύψτε την τεχνολογική απαίτηση.

 

7: Άλλοι: Ο ανεφοδιασμός τάσης, η τριφασική τετρασύρματη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 380V/50HZ και ο βαθμός τροφίμων ≥99.5% CO2 παρέχονται από τον πελάτη.

 

ΙΙ. κύρια τεχνική παράμετρος της μηχανής εξαγωγής πετρελαίου του CO2:

 

 

Τύπος Δύναμη (KW) Πίεση σχεδίου (MPA) Θερμοκρασία (°c) Περιοχή πατωμάτων (μ ²) Ύψος (μ)
0.5L 5 50 Εγχώρια θερμοκρασία ˜ 85°c 1.5 1.8
1L 8 2 1.8
5L 16 4 1.8
10L 25 8 2
20L 40 40 10 4
24L 40 10 4
24L*2 45 12 4
24L*4 60 15 4
Περιγραφή

1. Όλοι οι τύποι έχουν δύο διαχωριστές

2. Όλα τα μέρη της συσκευής κατασκευάζονται με το ανοξείδωτο 304

3. Γρήγορος-ανοικτή δομή του εξολκέα: Την κάλυψη εξολκέων μπορεί να ανοίξουν μόλις δίνεται έξω το αέριο, το σφραγίζοντας υλικό μην πρημένος και μπορεί να είναι χρησιμοποιημένο ανακυκλώσιμο. Όποιος κερδίζει χρόνο και ενισχύει την αναλογία χρησιμοποίησης της συσκευής.

Τύπος Πίεση σχεδίου (MPA) Θερμοκρασία σχεδίου (°c) Ροή σχεδίου (λ/ω) Περιοχή πατωμάτων (μ ²) Ύψος (μ)
50L*3 35-55 60-90 600 ≤80 ≤6
100L*3 1000 ≤130 ≤7
200L*3 1500 ≤200 ≤9
300L*3 2500 ≤250 ≤9
Περιγραφή Όλοι οι τύποι είναι 3 εξαγωγές και 2 που το χωριστό σύστημα, δεν περιέχει την αντίρροπη εξαγωγή και τον πύργο εξαγωγής, όλο το αγορασμένο μέρος είναι διάσημο σπίτι εμπορικών σημάτων και στο εξωτερικό, τα δοχεία πίεσης που έρχονται σε επαφή με με το CO2 συσκευάζουν επάνω τη δομή, το υλικό εσωτερικού είναι ανοξείδωτο 304, αυτόματο και χειρωνακτικό διπλό σύστημα ελέγχου PLC, με το ουρά-αέριο ανακτεί το σύστημα και το σύστημα ηλεκτρο-θέρμανσης.
Περισσότερο από 400L*3 μπορεί να προσαρμοστεί

 

ΙΙΙ. εικόνες λεπτομέρειας της μηχανής εξαγωγής πετρελαίου του CO2:

 

Ο εξοπλισμός χρησιμοποιείται ευρέως στους τομείς της βιολογίας, του φαρμακείου, των τροφίμων, των προϊόντων υγειονομικής περίθαλψης, των γεύσεων και των fragrances, κ.λπ.

Αυτός ο εξοπλισμός χρησιμοποιείται για να εξαγάγει τα διάφορα ουσιαστικά πετρέλαια, αυξήθηκε ουσιαστικό πετρέλαιο, peony πετρέλαιο σπόρου λουλουδιών, πετρέλαιο πιπεροριζών, πετρέλαιο σπόρου σταφυλιών, και περισσότερο πετρέλαιο CBD, η παραγωγή πετρελαίου σας μπορεί να φθάσει σε 99%, και είναι καθαρό πετρέλαιο:

 

Εξαιρετικά κρίσιμος αυξήθηκε εξοπλισμός εξαγωγής διοξειδίου του άνθρακα συσκευών εξαγωγής ουσιαστικού πετρελαίου 1

 

Εξαιρετικά κρίσιμος αυξήθηκε εξοπλισμός εξαγωγής διοξειδίου του άνθρακα συσκευών εξαγωγής ουσιαστικού πετρελαίου 2

Αυτό είναι υψηλή αντλία του ροδαλού αποσπάσματος ουσιαστικού πετρελαίου

Εξαιρετικά κρίσιμος αυξήθηκε εξοπλισμός εξαγωγής διοξειδίου του άνθρακα συσκευών εξαγωγής ουσιαστικού πετρελαίου 3

Η ανωτέρω εικόνα είναι παρουσιάζει κατσαρόλες της μηχανής του ροδαλού αποσπάσματος ουσιαστικού πετρελαίου

Εξαιρετικά κρίσιμος αυξήθηκε εξοπλισμός εξαγωγής διοξειδίου του άνθρακα συσκευών εξαγωγής ουσιαστικού πετρελαίου 4

Η ανωτέρω εικόνα είναι παρουσιάζει το σύστημα ελέγχου και τα διαμετρήματα του ροδαλού αποσπάσματος ουσιαστικού πετρελαίου

Εξαιρετικά κρίσιμος αυξήθηκε εξοπλισμός εξαγωγής διοξειδίου του άνθρακα συσκευών εξαγωγής ουσιαστικού πετρελαίου 5

Η ανωτέρω εικόνα είναι παρουσιάζει επίδειξη μερών λεπτομέρειας του ροδαλού αποσπάσματος ουσιαστικού πετρελαίου

 

IV. συσκευασία και ναυτιλία

1. Τα τυποποιημένα ξύλινα κιβώτια εξαγωγής χρησιμοποιούνται για να συσκευάσουν τη μηχανή για να προστατεύσουν τη μηχανή κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

2. Οι υψηλής ποιότητας στέλνοντας επιχειρήσεις αντιπροσωπειών σε σημαντικούς λιμένες στην Κίνα, μπορούν να κανονίσουν να στείλουν τα αγαθά γρήγορα, ασφαλής με τη comptitive τιμή

Εξαιρετικά κρίσιμος αυξήθηκε εξοπλισμός εξαγωγής διοξειδίου του άνθρακα συσκευών εξαγωγής ουσιαστικού πετρελαίου 6

 

Η ανωτέρω εικόνα είναι παρουσιάζει φόρτωση στο εμπορευματοκιβώτιο του ροδαλού αποσπάσματος ουσιαστικού πετρελαίου

 

V. Η υπηρεσία μας

Υπηρεσίες πριν από-πώλησης:

Θα επιλέξουμε την καταλληλότερη μηχανή για τους πελάτες μας και θα παράσχουμε προηγμένος, εξοικονόμηση ενέργειας και πρακτικές τεχνικές διαδικασίες. Συγχρόνως, είμαστε υπεύθυνοι για τον προγραμματισμό και το σχέδιο μηχανών.

Υπηρεσία πώλησης:

Το προϊόν πρέπει να επιθεωρηθεί αυστηρά πρίν αφήνει το εργοστάσιο και οι πελάτες πρέπει για να μιμηθούν τη μηχανή δοκιμής στον τομέα. Θα τακτοποιήσουμε την παράδοση σύμφωνα με τη συμφωνία που εκτίθεται στη σύμβαση.

Υπηρεσία μεταπώλησης:

Παρέχουμε τους επαγγελματικούς μηχανικούς για να καθοδηγήσουμε την κατάρτιση στην εγκατάσταση και λειτουργία μηχανών. Είμαστε βέβαιοι ότι οι πελάτες μας θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν τις μηχανές τους καλά και να φέρουν όλο και περισσότερα οφέλη.

 

Δεχόμαστε ότι εξατομικεύσιμος για το διαφορετικό πελάτη απαιτεί.

1. Το εργοστάσιό μας είναι αρμόδιο για τις αποτυχίες που προκαλούνται από η ίδια τη μηχανή και τους ποιοτικούς λόγους. Είστε αρμόδιοι για οποιαδήποτε άλλαδήποτε εμπόδια που προκαλούνται από τα λειτουργικά λάθη, τα ανθρώπινα προβλήματα, κ.λπ.

2. Η εγγύηση Mchine είναι 12 μήνας.

 

VI. Περίπου εμείς

 

Εξαιρετικά κρίσιμος αυξήθηκε εξοπλισμός εξαγωγής διοξειδίου του άνθρακα συσκευών εξαγωγής ουσιαστικού πετρελαίου 7

Εξαιρετικά κρίσιμος αυξήθηκε εξοπλισμός εξαγωγής διοξειδίου του άνθρακα συσκευών εξαγωγής ουσιαστικού πετρελαίου 8

Εξαιρετικά κρίσιμος αυξήθηκε εξοπλισμός εξαγωγής διοξειδίου του άνθρακα συσκευών εξαγωγής ουσιαστικού πετρελαίου 9

Είμαστε επαγγελματικός προμηθευτής μηχανημάτων στην Κίνα. Μπορούμε να σας προσφέρουμε τις διαφορετικές λύσεις ανάλογα με το σχέδιό σας για να σας βοηθήσουμε να λάβετε τη σωστή απόφαση. Οι ιδέες σας είναι οι ενέργειές μας. Η ποιότητα μηχανών είναι η ζωή μας, έτσι εστιάζουμε σε κάθε λεπτομέρειες της μηχανής, έτσι ώστε μπορεί να παρέχει την καλύτερη ποιοτική μηχανή σε κάθε πελάτη.

 

Εάν έχετε στη μηχανή μας και την υπηρεσία μας, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με:

Tel&Wechat&Whatsapp: +86 15638538062

Ε το mail:lewinnicole@hn-lewin.com

 

 

Μπορεί να είσαι σε αυτά
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

leehosale@hnleeho.com.cn
+8613526696760
15617940219
hnleeho